top of page
2.jpg

EM 59 EVO

Η EM 59 Evo είναι ένα κάθισμα σχεδιασμένο για διαχειριστικές και λειτουργικές ανάγκες, καθώς αποτελεί ένα τέλειο συνεργάτη που επιτρέπει ένα ευρύ φάσμα προσαρμογής στο χρήστη του. Κομψή και λιτή, εύκολα προσαρμόσιμη σε οποιοδήποτε σωματότυπο, αυτή η καρέκλα συνδυάζει το σχεδιασμό, την ακρίβεια των λεπτομερειών και τα υψηλά επίπεδα άνεσης. Η EM 59 Evo εκτιμάται επίσης από τους σχεδιαστές και τους χρήστες για την ευελιξία που προσφέρει όσον αφορά την έρευνα και την ανάπτυξη. Το κάθισμα, είναι εξοπλισμένο σε όλες τις εκδόσεις με μετατόπιση καθίσματος και ανατομικό σχήμα από υαλοβάμβακα και αφρό πολυουρεθάνης.

 Η πλάτη του καθίσματος, διατίθεται σε ψηλή και χαμηλή έκδοση, και αποτελείται από ένα ολοκληρωμένο σύστημα ρύθμισης ύψους και οσφυϊκής υποστήριξης.

Τα βήματα επιλογής

1

Αναζήτηση και παραγγελία του καθίσματος, για τον εαυτό σας και τον χώρο εργασίας σας

2

Παράδοση καθίσματος

ΚΑΘΙΣΜΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ
Ο επαγγελματικός μας χώρος, αποτελεί το μέρος που περνάμε τις περισσότερο παραγωγικές ώρες μέσα στη μέρα μας. Εξοπλίστε τον έτσι ώστε να δείχνει ξεχωριστός και να εκπνέει κύρος με τα καθίσματα εργασίας της SYSTEMA OFFICE.
Τα καθίσματά μας διατίθενται στο χρώμα και το ύφασμα της επιλογής σας κατόπιν παραγγελίας
Βρείτε το ιδανικό γραφείο για την καρέκλα σας
1.jpg
Όλα μας τα καθίσματα είναι πιστοποιημένα και δοκιμασμένα από διεθνή αναγνωρισμένα εργαστήρια
Προσθέστε στο γραφείο σας αξεσουάρ, μέσα από τη μεγάλη γκάμα που διαθέτουμε
12.jpg

AFTER SALE SERVICE

Η SYSTEMA έχει πραγματοποιήσει έναν αναρίθμητο αριθμό έργων τα τελευταία 29 χρόνια παρουσίας της στον τομέα του εξοπλισμού επαγγελματικών χώρων, αφήνοντας τους πελάτες της κάτι παραπάνω από ευχαριστημένους με την άψογη συνεργασία της στην εύρεση του κατάλληλου προϊόντος και στη παράδοσή του.
Έτσι και με γνώμονα τα παραπάνω βρισκόμαστε στην διάθεση σας σε οποιαδήποτε ερώτηση ή θέμα σας προκύψει, έτσι ώστε να παραμείνετε ευχαριστημένοι με τις υπηρεσίες μας και μετά τη συνεργασία μας!
bottom of page